Ny vattenblandare i köket

Jag har flyttat in i en bostadsrätt för en månad sedan och redan på en gång störde jag mig på vattenblandaren i köket. Den var ganska ny men det var ett okänt märke på blandaren, hade det varit en av de välkända modellerna hade det givetvis varit en annan kvalitet. Vattnet sprutade antingen åt alla håll och kanter, eller så droppade det nästan inget alls för det fanns inget mellanläge, i alla fall inte som fungerade. Jag hörde av mig till Janssons VVS Teknik i Hbg AB som är ett företag för dem som behöver hjälp inom VVS i Ängelholm med omnejd och bad om deras hjälp att skaffa och installera en ny vattenblandare, och de kunde givetvis hjälpa mig med det här, och nu har jag en vattenblandare av ett känt märke och det är bra att kunna dra i spaken utan att få sprutande vatten över både sig själv och köksbänken. När man bor i bostadsrätt får man allt fixa vissa saker själv. Jag hörde av mig till hon som är ordförande i föreningen och frågade om hon kunde tipsa mig om något företag inom VVS i Ängelholm, och det kunde hon förstås för hon sa att de alltid rekommenderar de boende att vända sig till Janssons VVS Teknik i Hbg. Det finns nog ingenting inom VVS och krånglande rör som det här företaget inte kan åtgärda, dessutom till riktigt bra priser. Givetvis kostade vattenblandaren en slant eftersom det är en riktigt fin och kvalitativ vattenblandare, men själva arbetskostnaden var inget att orda om och det är viktigt att vända sig till dem som är behöriga när det gäller vatten till sådana här jobb, och därför borde ni som behöver hjälp inom VVS i Ängelholm vända er till Janssons VVS Teknik i Hbg AB.