Nymålat och tapetserat i lägenheten

Hejsan. I dagens inlägg ska jag prata om en målare i Södertälje som jag vände mig till när lägenheten skulle målas och tapetseras om. Jag fick då hjälp av företaget OBB Måleri & Snickeri och med deras hjälp blev det som en helt ny lägenhet, ett toppenfint resultat.

Det var väldigt längesedan det var målat och tapetserat, i alla fall minst tio år ifall jag minns rätt, och det var dags att ge lägenheten lite nytt liv och fräschör. En granne i huset bredvid som jag ofta pratar med om allt möjligt berättade att han hade fått bra hjälp av OBB Måleri & Snickeri och han rekommenderade mig att vända mig till dem. Tipset tog jag tacksamt emot för det finns rätt många målare i Södertälje och det är svårt att veta vilka som är bra och vilka som inte är det. Det kan jag i alla fall säga att den målare som kom hem till mig och målade och tapetserade gjorde ett bra jobb och det är så roligt att ny färg och nya tapeter kan göra så stor skillnad. Det går bra att få hjälp även utanför Södertälje för målarna på det här företaget är flexibla och tar på sig jobb även i omnejderna. Det var en duktig och trevlig målare som var hemma hos mig och han berättade att om jag skulle vilja få hjälp med någon renovering så skulle de kunna hjälpa mig med det också, för på företaget finns det både målare och även snickare anställda. Som företag är det så att OBB Måleri & Snickeri och deras snickare och målare i Södertälje med omnejd erbjuder sina kvalitativa tjänster till ett billigt pris, och vill du kanske få hjälp av dem ska du bara höra av dig till företaget.