Städning i sommarvärmen

Hejsan på er igen alla härliga läsare och välkomna till bloggen. Idag skiner solen och det sista man vill tänka på i sommarvärmen är städning och rengöring. Eftersom släkten ska komma och hälsa på och stanna här i en hel vecka så går det i alla fall inte att komma ifrån att städningen är ett nödvändigt ont. Jag har i går fått hela villan storstädad men jag städade inte själv utan vände mig till en städfirma som kan vara behjälpliga med städ på Orust, och det är en städfirma jag i dagens inlägg tänkte mig att jag skulle rekommendera till er. Det är Strandbergs Fönsterputs & Städ AB som jag vände mig till och jag måste säga att de har städad riktigt bra och att det var helt underbart att slippa städa 8 rum och kök själv. 

Medan Strandbergs Fönsterputs & Städ AB var här och städade så passade jag på att åka till stranden och jag solade och badade. Det tog hela dagen för dem att städa och eftersom jag slapp att städa så kunde jag ju göra något roligt i stället som att åka och bada. Sedan åkte jag och storhandlade också så nu finns här mat att mätta alla hungriga gäster som ska komma hit. Hur som helst så är det ingen slump att jag valde att vända mig till denna städfirma. Det var en kollega till mig som berättade att hon flera gånger hade vänt sig till dem och att hon var mycket nöjd och belåten, så jag tvekade aldrig på att anlita just dem, och det är något som jag vill rekommendera även er som behöver hjälp med städ på Orust med omnejd. Det kostar inte så mycket att få hjälp med städ på Orust med omnejd när man anlitar dem så det har ni mina varmaste rekommendationer att göra!